VOC Symposium VOC Symposium
Nederlands - VOC Symposium Vereniging Openbaar vervoer Centrumgemeenten English - VOC Symposium Vereniging Openbaar vervoer Centrumgemeenten Deutsch - VOC Symposium Vereniging Openbaar vervoer Centrumgemeenten

Samenwerking met ROCOV-bijeenkomst: twee congressen op één dag, dat kan!

Samenwerking met ROCOV-bijeenkomst: twee congressen op één dag, dat kan!

Het VOC-symposium vindt op dezelfde dag plaats als het symposium Toekomstbeeld 2040 van het regionale consumentenoverleg voor het openbaar vervoer (ROCOV) in Gelderland. Een deel van onze doelgroep zal wellicht geïnteresseerd zijn in zowel het VOC-symposium als het ROCOV-symposium. We hebben hier een leuke oplossing voor bedacht.

We hebben met de organisatie van de ROCOV-bijeenkomst afgesproken dat mensen die hierbij aanwezig willen zijn de mogelijkheid geven om het ochtendprogramma te volgen van het VOC Symposium en halverwege de lunchpauze de mogelijkheid worden geboden om de trein te pakken naar Arnhem. Zij zijn dan op tijd voor de aanvang van het ROCOV-symposium, dat om 14:00 start in Hotel Haarhuis tegenover Arnhem CS. De "ROCOV-bezoekers" hoeven zich hiervoor niet te verontschuldigen. We waarderen het juist dat zij de moeite nemen om ook in de ochtend naar Doetinchem komen voor het VOC-symposium.

Meer informatie: www.rocovgelderland.nl

Het VOC Symposium wordt mogelijk gemaakt door:

VOC - VOC Symposium Vereniging Openbaar vervoer Centrumgemeenten
Gemeente Doetinchem - VOC Symposium Vereniging Openbaar vervoer Centrumgemeenten